MIK A SZÁLLÍTÁSI ÉS KEZELÉSI KÖLTSÉGEK INTERNETES VÁSÁRLÁSKOR?
Minden rendeléshez felszámítunk kézbesítési díjat. A házhoz szállítás esetében ez Magyarországon 990 Ft.
Jelenleg a szállítás ingyenes, csak az esetleges visszaküldést kell fizetned.
Jelenleg csak Magyarországra tudunk kiszállítást vállalni, minden egyéb rendelést egyénileg tudunk elbírálni.

HOVA KÜLDJEM VISSZA A TERMÉKET?

A címet a csomagodhoz mellékelt előre nyomtatott visszaküldési értesítőn találod. Ha elvesztetted a visszaküldési értesítőt, kérjük, ide küldd az árut:
Laurentes Kft
GasKlub visszáru
1113 BUDAPEST, Daróczi út 2/a

KI KÉZBESÍTI A CSOMAGOMAT?

Magyarországon partner futárszolgálatunk a GLS.
Megrendelésed visszaigazolása után várhatóan 3 munkanapon belül megérkezik csomagod, melyet a GLS futárszolgálat szállít ki. A szállítás pontos időpontjáról a GLS munkatársai fognak előbb e-mailben, majd a szállítás napján SMS-ben értesíteni. Csomagod állapotát nyomon követheted a GLS weboldalán, valamint lehetőséged van módosítani a kiszállítás időpontján és a helyszínén is, melyről bővebb információt a GLS-től kapott e-mailben találsz. Jelenleg csak magyarországi címekre szállítunk ki.

MENNYI IDŐBE TELIK A KISZÁLLÍTÁS?

Rendelésedet a csomag összekészítés után számított 3-4 munkanapon belül szállítjuk ki.
.

SIKERTELEN KÉZBESÍTÉS

Amennyiben a futár nem tudja kézbesíteni a csomagodat, valamivel később újból megkísérli annak kézbesítését. Ha ez is meghiúsul, a csomagot rövid ideig a helyi raktárban tároljuk, majd automatikusan visszaküldjük a GasKlub-nak.

KELL FIZETNEM A VISSZAKÜLDÉSÉRT?
A visszaküldés költsége 990 Ft. Ezt levonjuk a neked visszatérített összegből.

KÖVESSE NYOMON CSOMAGJÁT

Amint átadtuk csomagodat a futárszolgálat e-mailben elküldi a kézbesítéssel kapcsolatos információkat és egy hivatkozást, amelyen az interneten nyomon követheted a csomagodat.

FIZETÉSI MÓDOK

Válaszd ki, hogyan szeretnél fizetni a termékekért: átvételkor vagy előre utalással.
 Fizetéskor kiválaszthatod a számodra leginkább megfelelő fizetési módot. 
Az oldalunkon csak 18. életévüket betöltött személyek vásárolhatnak.

HOGYAN KÉRHETEM A TERMÉKEK VISSZAKÜLDÉSÉT
A vásárlást követő 15 napon belül elállhatsz a vásárlástól. Fontos, hogy a terméket csak hibátlan csomagolással együtt, eredeti állapotban tudjuk visszavenni, tehát ha nem volt használva.
Csakis eredeti csomagolással és címkékkel rendelkező nem használt terméket áll módunkban visszavenni. Minden egyéb terméket vissza kell küldenünk sajnos a feladónak.
Ha valamit szeretnél visszaküldeni, kérjük, az alábbi lépésekkel küldd vissza az árut a GasKlubShopnak:
1) Tépd le a Visszaküldési űrlapot, és írd be azt a kódot, amely a legjobban megmagyarázza, hogy miért küldöd vissza a terméket.
2) Helyezd a visszaküldeni kívánt terméke(ke)t és a Visszaküldési űrlapot abba a csomagba/dobozba, amelyben a rendelésed megérkezett. Kérjük, hogy a Visszaküldési űrlapot mindig mellékeld a termékhez.
3) Vedd fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálatunkkal a következő telefonszámon:
+36 70 451 55 59
vagy e-mailben:
info@gasklubshop.hu
4) Amennyiben rendelésed készpénzzel vagy kártyával lett fizetve, kérjük, add meg a bankszámla számod, hogy az esetleges visszautalást lehetővé tegyük.
5) Mindenképpen tartsd meg a visszaküldési űrlap felső részét, vagy jegyezd fel a megrendelés számát arra az esetre, ha később kapcsolatba kellene lépned az Ügyfélszolgálattal.
A csomag visszaérkezése után, ha a termék és csomagolása sérülésmentes, akkor 10 munkanapon belül visszautaljuk rendelésed a visszaszállítás költségével csökkentett összegét.

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password